Over ons

Bij deze wil ik mij even voorstellen.

Ik ben Trudie en na jaren opzoek te zijn geweest naar wat bij mij past heb ik besloten mijn droom uit te laten komen.

Mijn leven lang ben ik al creatief bezig geweest en heb nu besloten hier mijn werk van te maken, en wat is er mooier dan de kleinste menselijke wezentjes op aarde de Baby’s.

Ik heb dan ook besloten me hier op toe te leggen omdat deze in alle hoeken van de wereld geboren zullen blijven worden en dit altijd gepaard zal blijven gaan met blijdschap en het geven van cadeau ’s.

Ik zelf heb al heel veel ideeën die ik zal proberen te verwezenlijken en op deze webwinkel te koop aan te bieden, maar als u zelf vragen of suggesties heeft zal ik daar te aller tijden voor open staan.

Heel veel van de aangeboden spullen kunnen ook gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld eigen tekst of naam.

 

Soms loopt het niet zo zoals het zou moeten lopen en gaat het mis tijdens of na de zwangerschap. Ook hier heb ik een hoekje voor ingericht met bijvoorbeeld manden waarin de kindjes naar hun laatste rustplaats kunnen worden gebracht, of aandenkens die gepersonaliseerd kunnen worden met naam en geboorte datum.

 

Ook aan het vieren van een zwangerschap is er gedacht, een avond waarop de vrouwen onder het gezellig samen zijn de komst vieren van het aanstaande kindje.

En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier zullen beleven aan het doorzoeken en snuffelen op mijn site als dat ik heb met het fabriceren van de producten.